apluszinformatika.hu

Honlap, weboldal fejlesztés

A CMS, tartalomkezelő rendszerünk előnye a könnyű kezelhetőség, a gyorsaság, és a rugalmas alakíthatóság.
A honlap tartalma egy online adminisztrációs felületen keresztül egyszerűen és gyorsan módosítható és szerkeszthető.

Funkciók:
– Képgaléria;
– Hírkezelő rendszer;
– Dokumentumtár, Letöltés funkció;
– Bannerek kezelése;
– Szavazás funkció;
– Új menük létrehozása, szerkesztése;
– A honlap tartalmának teljes körű szerkesztése, frissítése;
– Jogosultságok, felhasználók kezelése;
– Nyelvesítések.

1. TARTALOM MENEDZSMENT (CMS) (RÉSZLETEZÉS)
A rendszer lehetővé teszi az adminisztrátornak (cég egy munkatársa) a tartalmi elemek külső segítség nélküli szerkeszthetőségét, azaz lehetőséget biztosít tartalomszerkesztésre a programkód módosítása nélkül.

A tartalomkezelő rendszer lehetővé teszi a portál önálló szerkesztését, frissítését. Egy online adminisztrációs felületenkeresztül az internetes portálhoz új menük, almenük adhatók. A modul segítségével bármikor szabadon módosítható a portál oldalainak tartalma.

A portálon található lapok segítségével lehet információkat nyújtani az oda látogatóknak saját magáról, cégéről vagy szolgáltatásairól. Az oldalon megjelenő menüpontokhoz tartalmat rendelhet. Ezeket a menüpontok szabadon bővíthetőek, módosíthatóak vagy törölhetőek.

Az adminisztrációs felület jóvoltából lehetőség van új menük hozzáadásához, melyekhez tartalom rendelhető. A főmenükhöz további almenük is rendelhetőek, így külön kategóriába sorolható a portál tartalma. A fő és almenük nevei jelennek meg a portálon, ez lesz a menü neve. A menük sorrendje dinamikusan állítható.

A rendszer lehetővé teszi, hogy módosítsa a menük állapotát. Ennek köszönhetően egy nem aktuális oldalt bármikor újra megjelentethet anélkül, hogy újra fel kelljen vinni azt a rendszerbe.

Egy szerkesztő ablak segítségével, új tartalmat lehet hozzárendelni a létrehozott menükhöz. A szerkesztő funkciói hasonlítanak a Word-ben található funkciókhoz. A tartalom mentése után a menüpont megjelenik az oldalán. Ha rákattint a menüpontra a hozzá beállított tartalom megjelenik.

A szerkesztő felület nem csak szövegek hozzáadását, hanem hivatkozások, táblázatok készítését és módosítását, valamint képek/dokumentumok beszúrását is lehetővé teszi. A kép kiválasztásakor a kép elhelyezkedését formázhatja vagy törölheti a képet.

A rendszer lehetővé teszi, hogy egyedi jogosultságok kerüljenek kiosztásra, amelyek személyes hozzáférést biztosítanak a rendszerhez. A felhasználókhoz külön jogosultságok rendelhetőek, így biztosítva a rendszer védelmét.

A rendszerbe integrálható helpdesk funkció lehetővé teszi, hogy a felhasználók, regisztráltak azonnali segítséget kérjenek a belépést követően. Az üzenetek listája a felhasználó adatlapján is megjelenik listázva, ahol láthatja annak státuszát és elolvashatja a választ.

A rendszer része igény esetén a hírlevélküldő rendszer, amely lehetőséget biztosít, hogy a hírlevélre feliratkozottakat gyorsan és költséghatékonyan tájékoztassák az aktuális információkról. A hírlevélküldő rendszer képes új csoportok létrehozására és kezelésére, valamint statisztikát biztosít az adott hírlevélhez kapcsolódó információról. (kiküldöttek száma, olvasottak száma)

2. JOGOSULTSÁG KEZELÉS
A rendszer lehetővé teszi a portál biztonságának növelését, a külső és belső folyamatok elhatárolását. A jogosultsági rendszer többszintű működést biztosít: külső látogató, csak böngészés, vállalati felhasználók, mely lehetőséget biztosít tetszőleges jogosultsági kategória létrehozását, elkülönítését.

3. ELEKTRONIKUS DOKUMENTUM ELÉRÉSI LEHETŐSÉG
A rendszer lehetőséget biztosít dokumentumok feltöltésére, amelyek elérhetővé és letölthetővé válnak partnereik/ügyfeleik/munkatársaik részére.

4. TERMÉK, SZOLGÁLTATÁS INFORMÁCIÓK
A cég termék/szolgáltatás portfóliójának részletes ismertetése a portálon az alábbi információk megadásával:
a) termék/szolgáltatás megnevezése;
b) a termék/szolgáltatás lényegi leírása, bemutatása (fotóval amennyiben releváns);
c) a termék/szolgáltatás kategóriája a cég által használt csoportosítás szerint;
d) a termék/szolgáltatás felhasználási módja;
e) a termék/szolgáltatás ajánlása (előnyei);
f) a termék/szolgáltatás műszaki paraméterei, vagy fel-használási feltételei.

5. EREDMÉNYESSÉG MÉRÉSE
Háttérstatisztikák gyűjtése és szolgáltatása, amelyek a következő információkat tartalmazzák: Látogatások ideje, Látogatások hossza, Érkezés helye, Távozás helye.

Bővebb információkért vegye fel velünk a kapcsolatot:

Kapcsolat